Володимир Ар’єв балотуватиметься у депутати

Автор продюсерського центру «Закрита зона» Володимир Ар’єв балотуватиметься у депутати. Про це він повідомив у Facebook.

«Рішення ухвалене – поїхали!», – зазначив журналіст.

218-й округ Києва охоплює територію Києва із сосновими та змішаними лісами: частину Святошинського та Оболонського районів. «Ось чому саме туди йде від влади забудовник Парцхаладзе. Грошей у нас немає, влада буде протидіяти – зате є бойовий настрій, чудова команда і бажання працювати на свій район», – розповів Володимир Ар’єв.

Як повідомляла «Телекритика», раніше  намір балотуватися до Верховної Ради висловила журналіст Тетяна Чорновіл. Вона йде до Верховної Ради від 121-го Городоцького округу (Львівська область), буде єдиним опозиційним кандидатом на окрузі. Відповідну пропозицію вона отримала від Комітету опору диктатурі.

Також у Верховну Раду балотуватимуться телеведуча Наталія Розинська (від Радикальної партії Олега Ляшка по мажоритарному округу в Шевченківському районі Києва) і колишня телеведуча, адвокатТетяна Монтян (самовисування по 212-му мажоритарному округу в Дарницькому районі Києві).

Крім того, у народні депутати балотуватиметься ведуча та автор прямоефірного ток-шоу «Київський форум» Рена Назарова і генеральний продюсер телеканалу ZIK, ведучий програми «Хто тут живе?»Дмитро Добродомов.

«Телекритика»

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Дмитро Добродомов
    краще б розповів чому він так поводиться! і чим він займається! чому банкротує!
    і звідки в нього гроші на рахунках закордонних!

  • Мільйонер Добродомов немає ніякого відношення до Львова, він тільки має відношення докремлівських агентів. В нього на лобі це написано.

  • Якщо мова йде про Добродомова то я скажу наступне: до верховної ради йдуть найкращі представники суспільства, а добродомов хто такий? При янику був куплений і зараз продасться якомусь олігарху.

  • Добродомов немає совісті і його дід не мав совісті коли прибув із москви з завданням принижувати
    українців. Навіщо він ще й йде у політику?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *