За місяць сторінка Партії регіонів на Facebook набрала 450 лайків

У червні Партія регіонів почала активно вести сторінку в соціальній мережі Facebook. Наповнюють її російськомовними передруками прес-релізів і новин з офіційного сайту партії.

За місяць сторінку залайкало 450 людей. Охочих було більше, але адміністратори безжально видаляють тих підписників, чиї профілі нагадують їм сторінки ботів. Як пише видання Watcher, в ніч з 17 на 18 липня відбувся раптовий стрибок кількості прихильників партії – ввечері їх було лиш 300, вранці – 1630 осіб. Того ж дня адміністратори видалили з підписників більш ніж 1000 користувачів. Свої дії пояснили так: «Перевірка користувачів, що приєдналися вночі, показала, що переважно це профілі з ознаками ботів (іноземні імена, невелика кількість друзів, відсутність фотографій і активності)».

Проте, здається, від всіх ботів адміністраторам так і не вдалося позбавитися. Проглянувши профілі 15 користувачів, які доволі активно коментували останні дописи регіоналів, ми виявили, що сторінки майже всіх цих людей створені не так давно, мають не більше десятка друзів, мінімум постів – словом, дуже і дуже нагадують все тих же ботів.

До слова, користувачі Facebook 18 липня створили сторінку «Партия ****онов», на якій викладають пародії на пости з офіційної сторінки Партії регіонів. Лиш за одну добу ця сторінка зібрала більше тисячі лайків. Зараз її читають вже 2300 осіб, а записи збирають понад сотню коментарів і поширень.

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *