Турчинов: Влада закрила для опозиції доступ до каналів комунікації

За словами Олксандра Турчинова, представники об`єднаної опозиції не розраховують на доступ до головних каналах комунікації з виборцями – центральних телеканалів, газет та рекламоносіїв. Про це керівник центрального виборчого штабу «Батьківщина» розповів в ексклюзивному інтерв`ю агентству «Інтерфакс-Україна».

«Влада дійсно дуже боїться об’єднаної опозиції», – зазначив він. За його словами, вже зараз представники «Батьківщини» регулярно стикаються з відмовою ЗМІ розміщувати їхі рекламні ролики, а лідерів опозиції заборонено запрошувати на телевізійні ток-шоу. «Наприклад, Арсеній Яценюк останній раз був на шоу “Велика політика” на “Інтері” два роки тому, 14 травня 2010 року. Відмовилися розміщувати наші рекламні ролики самі рейтингові канали – той же “Інтер” і “1 +1″», – навів приклади пан Турчинов. І додав: «Фактично закритий для нас і ринок зовнішньої реклами. Навіть ті білборди, на яких нам вдалося розмістити свою політичну рекламу, регулярно псують або взагалі демонтують».
За словами Олександра Турчинова, представники опозиції розраховують на беспосереднє спілкування з виборцями:  «Ми йдемо в народ, і доноситимемо виборцям свою позицію, свої програмні тези безпосередньо – через безпосереднє спілкування з людьми».
Фото – http://obozrevatel.com.
Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *