ZIK запускає теледебати «Вибори: 3D-формат»

Із 3 серпня на телеканалі ZIK стартує програма телевізійних дебатів «Вибори: 3D-формат». Про це повідомляє прес-служба каналу.

Проект триватиме до 26 жовтня і виходитиме в ефір щоп’ятниці о 22:25 під час виборчої кампанії до Верховної Ради. Автором і ведучим програми буде Роман Шостак.

Головною темою дискусій у студії стануть передвиборні програми кандидатів і партій, їхні зобов’язання перед виборцями, особливості ведення виборчої кампанії. Телевізійні дебати відбуватимуться між кандидатами в народні депутати, їхніми довіреними особами, повноважними представниками політичних партій-учасників виборчого процесу.

Четверо учасників за власним вибором або жеребкуванням сформують дві пари і визначать черговість дебатів. Після цього кожна пара дебатерів відповідає почергово на запитання ведучого, свого опонента і спостерігачів-представників другої пари. Хронометраж відповідей учасників – 15 хвилин.

«У назві програми ми згадали про 3Dформат з двох причин: по-перше, у ній будуть використані правила дебатів, дискусії і диспуту, а по-друге, ми прагнутимемо, щоб полеміка виходила зі звичної площини – не була пласкою й банальною – і об’ємно розгорнулася перед глядачем навіть без допомоги спеціальних 3D-окулярів чи проекторів», – зазначив  ведучий Роман Шостак.

За його словами всі учасники дебатів перебуватимуть у рівних умовах.

«Телекритика»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *