«Савік Шустер cтудія» готує до виборів дебати на місцевих каналах

«Савік Шустер студія» готує до виборів дебати за участю мажоритарних кандидатів. Про це під час інтерв`ю «Телекрититиці» розповів засновник продакшна Савік Шустер. 

«”Савік Шустер студія”» готує до виборів проект про мажоритарників. Такий, яким був проект  «Свобода вибору» під час виборів до місцевих рад у 2010-му році. Перш за все, це будуть дебати між кандидатами на мажоритарних округах, що транслюватимуться на місцевих каналах», – сказав Савік Шустер.
Як писала ТК, телемарафон «Свобода вибору» виходив у 2010-му році. Фінальний його випуск вийшов 31-го жовтня, у ніч виборів-2010 до місцевих рад, та був спільним проектом «Савік Шустер студії» й 5-го каналу. Вели тоді марафон Петро Мага («Савік Шустер студія») та Лариса Губіна (5 канал). До студії каналу запрошували політиків країни, політологів та іноземних спостерігачів. Щогодини дискусії в студії доповнювали випуски новин з останніми подіями та включення з найбільших міст України. Також під час марафону були представлені результати екзит-полів з найбільших міст України.

«Телекритика»
Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *