Володимир Ар’єв: якщо не стану депутатом, повернусь у журналістику

Народний депутат і кандидат в народні депутати Володимир Ар’єв повернеться в журналістику, якщо не пройде до Верховної Ради. Про це він сказав під час чат-конференції на «Телекритиці».

«Повернуся в журналістику. Це моя професія, а ВР – тимчасове місце роботи. І колись з нього обов’язково доведеться піти. А зараз я налаштований на перемогу», – зазначив він.

Чи повернеться Володимир на телебачення – не відомо. «Мені вже пропонували робити проект, не буду казати хто. Навіть не знаю, де зараз може йти “Закрита зона”. 5 канал зараз намагається відійти від таких жорстких речей, на ТВІ вже чудово працює Знак оклику”», – сказав  народний депутат.

За словами Володимира, якщо він знову буде робити журналістські розслідування, то це буде мультимедіапроект в інтернеті. «Там хоча б є можливість розігнатися з грантів, якщо дадуть», – сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи розповідатиме він виборцям про Олега Калашнікова, який балотується з ним на одному окрузі, і який 2006 року побив знімальну групу СТБ, Володимир відповів, що постійно розповідає. «Цей тип не має жодних шансів – люди його не сприймають», – додав він.

«Телекритика»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *