Вибори-2012. Наталя Королевська покаже «кузькіну мать»?

Від сьогодні і протягом виборчої кампанії-2012, а також відразу після її завершення раз на тиждень на «Відеотеці» з’являтимуться випуски «”Порядку денного” із Вікторією Сюмар та Костем Бондаренком».

Відомі експерти у невимушеному діалозі будуть обговорювати перебіг кампанії та її віддзеркалення у ЗМІ та рекламі, переконливість інформаційних приводів та медіахвиль, успішність політичних технологій тощо.

Стиль розмов – гострий та іронічний, так що дивіться, буде цікаво.

У прем’єрному випуску відеопроекту «Порядок денний» Вікторія Сюмар та Кость Бондаренко аналізують, як ЗМІ висвітлювали «тиждень з’їздів», з якого офіційно стартувала передвиборча кампанія-2012.

«У 2000 році Сергій Рахманін сформулював кілька правил української політики, – говорить Кость Бондаренко. – Одне із цих правил полягало у тому, що всякому політику дозволено бути у владі і водночас бути в опозиції до цієї влади. От, відповідно, комуністи демонструють як раз відданість цьому правилу». Чим цікава ця передвиборча кампанія, на яких потребах українців грають кандидати у народні депутати і що реально вони пропонують, окрім видовищних з’їздів, чи готові медіа до неупередженого висвітлення передвиборчої конкуренції та чому журналісти не ставлять політикам тих питань, які в контексті виборів вони мали би ставити, – про це і не тільки дискутують Вікторія Сюмар та Кость Бондаренко у  прем’єрному випуску відеопроекту «Порядок денний».

Перший випуск «Порядку денного» з Вікторією Сюмар та Костем Бондаренко дивіться тут.

Проект «”Порядок денний” із Вікторією Сюмар та Костем Бондаренко» здійснюється Громадською організацією «Телекритика» у рамках проекту «Вибори та ЗМІ» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Загалом заплановано 20 випусків цього відеопроекту.

«Телекритика» дякує ГО «Центр UA» Партнерства «Новий громадянин» за сприяння у створенні цього відеоролику. 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *