Об’єднана опозиція хоче змусити владу «тремтіти від слова “Інтернет”»

13 серпня Об’єднана опозиція створила сторінки в соціальних мережах Facebook, Twitter, Vkontakte. Одні і ті ж дописи дублюються на усіх трьох майданчиках.  

«Приклад світу свідчить про ефективність такого інструменту, як соціальні медіа, – йдеться у повідомленні прес-служби. – Тому наше завдання – перебрати весь позитивний світовий досвід і помножити його на власні здобутки. Ми змусимо владу тремтіти від слова «Інтернет», – йдеться у заяві прес-служби.  

За дві доби сторінка на Facebook набрала близько 2000 прихильників, Vkontakte – майже 1000, у Twitter – 160. Щоправда, частина профілів користувачів, які активно коментують записи Об’єднаної опозиції та вступають у дискусії з іншими читачами, нагадують ботів – сторінки цих людей створені переважно нещодавно, рідко оновлюються, мають мінімум друзів.

Нагадуємо, що у червні на Facebook з’явилося представництво Партії регіонів. За два місяці сторінка зібрала лиш 712 прихильників. Натомість спільнота «Партия ****онов», на якій користувачі мережі розміщують пародії на пости з офіційної сторінки Партії регіонів, має вже понад 3000 шанувальників.

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *