Заступник головного редактора «Фокуса» йде в депутати

Центрвиборчком зареєструвала заступника головного редактора журналу «Фокус» Ігоря Тупікіна кандидатом у депутати по одномандатному виборчому округу № 171 Харкова. Про це повідомляє Focus.ua

Документи на реєстрацію кандидатом-мажоритарником до Верховної Ради Ігор Тупікін подав у рамках спецпроекту журналу «Фокус» «Наш кандидат». 

«Я патріот Харкова. Тому моя депутатська діяльність буде спрямована на популяризацію Харкова як культурного центру, освітньої та наукової столиці України і просто цікавого міста, в якому живуть хороші талановиті люди», – зазначив Ігор Тупікін у пешому пункті своєї програми

Конкурентами самовисуванця по 171-му округу будуть  ще 12 кандидатів, серед яких і народний депутат від Партії регіонів Ірина Горіна. 

Проект «Наш кандидат» – журналістський експеримент «Фокуса», в рамках якого редакція має намір зсередини перевірити роботу виборчої системи в країні і розповісти про це в авторських колонках, репортажах та відеоблогах. За розвитком передвиборної кампанії Ігоря Тупікіна  «Фокус»  пропонує стежити в журналі, на особистому блозі заступника редактора і у Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *