Ганна Герман: «Журналісти ідуть в політику шукати демократію»

Ганна Герман переконана, що журналісти, які йдуть у політику, – це принципові люди, які відстоюють демократичні стандарти. Про це вона заявила в ефірі програми «Час інтерв’ю» на «5 каналі», –  пише «Mediastar».

«Журналісти завжди перебувають на вістрі подій. Вони завжди перші все бачать і чують. Це сила професії. Саме журналісти відстоюють демократичні стандарти і утверджують принципи демократії в усьому світі. І я знаю дуже багато журналістів, які стали прекрасними політиками», – зауважила Ганна Герман.

За її словами, журналісти, які йдуть у політику, – це люди принципові, які відчувають гостроту життя, вони відкриті до всіх нововведень, до модернізацій і реформ.

«Вони дуже добре сприймають інформацію й оперативно реагують. Взагалі журналістика і політика мають доволі тоненьку межу, і часом важко зрозуміти, де закінчується журналістика і починається політика, та  навпаки. Тому я бажаю всім колегам-журналістам, які балотуються до Верховної Ради, успіху, бо це будуть добрі політики», – наголосила радник Президента України.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *