Тарас Березовець: «Андрій Шевченко у списку – це типова маніпуляція»

Як розпізнати маніпуляції у теленовинах, які технології обдурювання аудиторії застосовуватимуть під час виборів-2012 і що насправді роблять селебрітіз у партійних списках – про це у лекції відомого політтехнолога Тараса Березовця.

Заведення зірки футболу Андрія Шевченка до списку кандидатів у народні депутати політичної сили під головуванням Наталі Королевської – не лише маніпуляція, але й порушення українського законодавства. Тарас Березовець нагадує: спортсмен не проживав протягом останніх 5 років в Україні і тому не має права брати участь у парламентських виборах. Ця маніпуляція, пояснює політтехнолог, розрахована на певний прошарок футбольних фанатів, які точно будуть голосувати за будь-яку політичну силу, хоч за «Рога і копита», головне – щоб там було прізвище Шевченка. Більше про типові маніпуляції, до яких вдаються телевізійники, висвітлюючи ті чи інші політичні події, – у продовженні лекції Тараса Березовця.

Переглянути лекцію можна тут.

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • А вхождение боксера Кличко в украинскую политику – это не типичная манипуляция ? Здесь Березовец помалкивает. Двойные стандарты у помаранчевых дуремаров видны невооруженным взглядом. Все как западные “наставники” учат…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *