Олександр Чекмишев: «Ми робимо наймасштабніший за всю історію України моніторинг ЗМІ»

Асоціація «Спільний простір» спільно з комітетом «Рівність можливостей» проводять моніторинг регіональних та загальнонаціональних ЗМІ.

Його мета – встановити, наскільки збалансовано і неупереджено мас-медіа висвітлюють виборчу кампанію і чи мають партії та окремі політики рівний доступ до ЗМІ.

«Це найбільший і наймасштабніший за всю історію України моніторинг ЗМІ. Ми аналізуємо контент найвпливовіших інтернет- та друкованих видань, радіо- і телеканалів кожної з областей України. Відстежуємо і загальнонаціональні ЗМІ. У проекті задіяна команда з понад 200 осіб. Тільки у регіонах працює 96 кодувальників», –  повідомив у коментарі «Виборам та ЗМІ» керівник комітету «Рівність можливостей» Олександр Чекмишев.

На сайті проекту можна ознайомитися з тижневими або місячними інтерактивними звітами в цілому по Україні, окремому регіону або області. Крім того, є можливість переглянути звіти за типом медіа (телебачення, преса, інтернет) або ж отримати статистику по конкретному засобу масової інформації.

Звіт щодо тональності згадувань партій за типом медіа (інтернет) в цілому по Україні, 1.08 – 22.08.2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звіт щодо тональності згадувань партій у газеті «Вечерний Донецк», 1.08-22.08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звіт щодо тональності згадувань партій у газеті « Галичина», 1.08-22.08.2012

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *