Тігіпко прийняв запрошення Кисельова, а Яценюк не зможе прийти через мітинг у Дніпропетровську

Сергій Тігіпко дав згоду завтра, 31 серпня, прийти в студію «Великої політики» для дискусії в прямому ефірі з Арсенієм Яценюком. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».

Щоб узяти участь у програмі, керівник публічної кампанії Партії регіонів достроково повертається із зарубіжного відрядження, наголошує прес-служба, оскільки Сергій Тігіпко зараз перебуває в Лондоні, куди він приїхав як представник уряду України на відкриття XIV літніх Паралімпійських ігор.

Тим часом голова ради об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк не зможе взяти участь у «Великій політиці», оскільки 31 серпня та 1 вересня перебуватиме в Дніпропетровську та Запоріжжі, де в нього заплановані багатотисячні мітинги, повідомляє прес-служба партії «Фронт змін».

На заміну Арсенію Яценюку в якості опонента для Сергія Тігіпка об’єднана опозиція пропонує на програму «Велика політика» 31 серпня Анатолія Гриценка (№3 у виборчому списку «Батьківщини») або Олександру Кужель (№22).

Запрошення для Арсенія Яценюка на ефір «Великої політики» 31 серпня прес-служба центрального штабу об’єднаної опозиції отримала в четвер, 30 серпня. У відповіді на це запрошення від імені прес-служби зазначається, що «на відміну від запрошення Сергію Тігіпку, надійшло занадто пізно – за день до ефіру».

«І це вже не вперше у практиці наших відносин із Вашою програмою. Нагадаємо, що востаннє Арсеній Яценюк брав участь в ефірі програми Велика політика з Євгенієм Кисельовим” на телеканалі “Інтер” понад два роки тому – 14 травня 2010 року. Тричі протягом травня-червня 2012 року “Велика політика” за участі Арсенія Яценюка зривалася безпосередньо перед ефіром за ініціативи редакції програми. Зокрема, 18 травня редакція послалася на зміну теми програми, а 29 червня приводом зриву ефіру в останній момент став показ фільму», – йдеться в листі на ім’я ведучого програми Євгена Кисельова.

Анонсування мітингів у Дніпропетровську і Запоріжжі триває з початку цього тижня. «Скасувати їх означало би виявити неповагу до людей, яких запросили і які вже планують взяти участь в цих мітингах», – йдеться в листі.

Прес-служба партії пропонує перенести дебати за участі Арсенія Яценюка і просить надсилати запрошення за п’ять днів до ефіру, щоб політик міг спланувати свій графік «не на шкоду зустрічам із людьми».

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *