Політтехнолог Гліб Павловський визнав авторство «темників»

Російський політтехнолог Гліб Павловський визнав, що темники 2003-2004 придумав він і Марат Гельман. Про це пише «Українська правда».

Так політтехнолог відреагував на новину про те, що Віктор Медведчук судиться з виданням «Тиждень», яке назвало його «ідеологом темників».

«Чого судитися, коли темники придумали ми з Маратом Гельманом (і.. дехто ще, хто не стане тепер захищати своє авторство))), узявши за взірець – внутрішню зведення новин “Радіо Свобода” мюнхенського періоду – директивну для нацредакцій», – написав він у своєму Facebook.

«У 1990 ідея м’якого, але безпощадного управління медіаполем зачарувала мене своєю простотою. У Мюнхені мені подарували кілька їх зведень-темників», – додав політтехнолог.

Як відомо, Солом’янський районний суд Києва визнав, що журнал “Український тиждень” оббрехав екс-главу адміністрації Кучми Віктора Медведчука.

Водночас пан Павловський не згадав про те, що вперше такі темники були застосовані на російському Першому каналі.

Нагадаємо, Солом’янський районний суд міста Києва задовольнив позов екс-глави адміністрації президента Віктора Медведчука про захист честі, гідності і ділової репутації та спростування інформації в журналі «Український тиждень».

Як відомо, Павловський і Гельман працювали політтехнологами на українських виборах у 2004 році, консультували Адміністрацію президента.

Фото – vsegdda.ru

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Уже столько программ
    депутатов перечитала… прям один другого лучше. Но вот чего-то душа лежит к
    Жмаку. Думаю, он наведет порядок в нашем районе,
    все-таки человек из бизнеса… значит знает как развивать и поднимать
    экономику!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *