Перший Національний безкоштовно показав 40-хвилинний фільм про регіонала

Перший національний у понеділок в рамках програми «Ближче до народу» безкоштовно продемонстрував 40-хвилинний фільм, присвячений кандидату в депутати, регіоналу Максиму Луцькому, – пише «Українська правда». 

За фільм, в якому у суцільно позитивній тональності розповідається про життя Луцького з малого віку до дорослого, а також спілкування з народом кандидата в депутати напередодні виборів, телеканал не отримав ані копійки. Про це  УП повідомив  Генеральний директор Першого національного Єгор Бенкендорф.

«Формат програми не передбачає ведення передвиборчої агітації, для якої діючим законодавством встановлений спеціальний порядок розміщення та оплати. Редакційна група не обмежена у виборі героя в рамках концепції програми», – зазначив Бенкендорф.

Як зазначається в анотації до програми, герої «приїжджатимуть до простих людей, вони відчують драйв трудових буднів, працюватимуть поруч з місцевими мешканцями – візьмуть участь у сінокосі або збиранні врожаю, відремонтують школу, сядуть за комбайн».

«Для участі в програмі запрошуються відомі або неординарні люди, які можуть бути цікаві нашому глядачеві. Концепція програми передбачає спілкування із відповідним гостем саме для розкриття його особистості в процесі програми», – пояснив Бенкендорф.

В попередніх передачах героями були Вахтанг Кікабідзе, кандидати в депутати Павло Жебрівський, Олесь Довгий та Тимофій Нагорний. Чому напередодні виборів гостями програми стають саме кандидати в депутати, лишається загадкою.

«Найближчий випуск присвячений Дню танкіста, де в умовах, «наближених до бойових» буде показано танкові навчання зсередини», – додав Бенкендорф.

Джерело – Українська правда

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *