Конфлікт між податковою і «Хроніками Любарта» вичерпаний

Головний редактор газети «Хроніки Любарта» Андрій Лучик вважає інцидент щодо перевірки видання податковою інспекцією вичерпаним. Про це він написав 11 вересня у мережі Facebook, повідомляє Волинь Post.

За його словами, 10 вересня пізно ввечері до нього зателефонувала заступник начальника Луцької обласної Державної податкової інспекції Світлана Сава, яка підписала лист «Хронікам Любарта».

«Вже ніяких копій документів надсилати не потрібно. Можна навіть в телефонному режимі відповісти на одне запитання з приводу декларації з податку на прибуток за перше півріччя 2012 року», – написав Лучик.

Виявляється, що у податкової інспекції виникли питання щодо суми в 200 гривень, яка відображена у декларації.

«За її словами, ні про який політичний тиск не йшлося. Загалом їй прикро, що так трапилося. Вважаю, що інцидент вичерпано. Дякую усім за підтримку та допомогу!», – додав головний редактор.

Нагадаємо, головний редактор луцької газети «Хроніки Любарта» Андрій Лучик заявив про те, що податкова попри мораторій на перевірки ЗМІ на час виборів вимагає від видання фінансову документацію та погрожує позаплановою виїзною перевіркою.

Луцька податкова заявила, що не порушує мораторій на перевірку ЗМІ.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *