В Україні – загальнонаціональний ексцес виконавця?

Хто дав вказівку охоронцям виривати з рук активістів «Стоп цензурі!» плакати? Хто наказав відключати ТВі? А може, це чиїсь провокації, покликані зіпсувати імідж Віктора Януковича? Про це і не тільки – у черговому випуску «Порядку денного з Вікторією Сюмар та Костем Бондаренком».

Нещодавній інцидент на Світовому конгресі газетярів, що відбувся у Києві, потрапив до стрічок міжнародних інформагентств. Для багатьох гостей та учасників Конгресу стала шоком не тільки поведінка охорони на адресу активістів «Стоп цензурі!», що проводили мирну акцію, поки президент Віктор Янукович звітував про покращення стану свободи слова в Україні. Міжнародна медійна спільнота була вражена тим, що український президент жодним чином не зреагував на активістів, не прокоментував написи на їхніх плакатах, що вочевидь суперечили змісту його доповіді.

«Чи почув взагалі нас президент, який обіцяв почути кожного, а зараз відмовляється спілкуватися з журналістами? І відмовляється спілкуватись, очевидно, і з суспільством через журналістів»,– ставить риторичне запитання Вікторія Сюмар, яка була одною з тих самих активістів. «Вікторіє, а чи ви не перебільшуєте роль цієї акції?» – ніби намагаючись примирити непримиренне, реагує її візаві Кость Бондаренко. Як завжди, у черговому випуску інтернет-проекту «Порядок денний з Вікторією Сюмар та Костем Бондаренком» – про всі найважливіші події виборчої кампанії в Україні.

Відеотека

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *