«Маю убезпечити канал від тиску кандидатів у депутати» – новий директор ТРК «Аверс»

Директором телеканалу «Аверс» призначили Олега Величка. Він є сином президента корпорації «Аверс», до складу якої і входить однойменний телеканал і газета «Аверс-прес».

«Для забезпечення рівного доступу кандидатів у народні депутати України до ефіру волинської телекомпанії «Аверс» та дотримання базових принципів журналістики, акціонерами ВАТ «Корпорація Аверс» прийнято рішення делегувати на посаду директора телекомпанії Величка Олега Олеговича», – йдеться у заяві акціонерів ВАТ «Аверс».

В ній також зазначено, що до такого рішення акціонерів спонукало те, що на ТРК «Аверс» чиниться тиск з боку деяких кандидатів у депутати з ціллю отримання преференцій в ефірі телекомпанії. Тому першочерговим завданням нового керівника телекомпанії стане контроль за інформаційним і рекламним контентом каналу.

«Я маю забезпечити рівний доступ кандидатів у депутати до ефіру на нашому телеканалі, бо акціонери непокоїлися, що у цьому напрямку моїм попередником ведеться недостатня робота. І це їх не зовсім влаштовувало. Я ж маю убезпечити канал від будь-якого тиску на нього кандидатів у депутати і політиків. Адже ситуація на Волині нічим не відрізняється від ситуації по Україні загалом. Одні кандидати мають важелі влади, інші – фінанси або ще якісь способи тиску на власників», –  сказав у коментарі «Виборам та ЗМІ» Олег Величко. Яким саме чином буде убезпечувати канал від тиску, він не уточнив.

До 24 вересня посаду директора телеканалу обіймав Володимир Сінькевич.

Олег Величко востаннє працював на ТРК «Аверс» у 1998 році на посаді шеф-редактора.  Опісля того він був редактором на каналі «1+1» та старшим редактором на «Інтері». Жив у Києві. Тепер переїздить до Луцька.

Фото – pravda.lutsk.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *