Закон про наклеп: відчуття 37-ого чи 1984-ого?

Політична гра чи підготовка до політичних репресій? Автори «Порядку денного» Вікторія Сюмар та Кость Бондаренко аналізують мотиви влади криміналізувати відповідальність за наклеп.Законопроект № 11013 «Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України (щодо посилення відповідальності за посягання на честь і гідність людини)» отримав підтримку  провладної більшості у Верховній Раді  в першому читанні

Законодавча ініціатива Віталія Журавського може бути  елементом примітивної залаштункової  боротьби  серед трьох груп впливу в оточенні Януковича. А може бути й механізмом подальшого закручування владою гайок. Як завжди, у черговому випуску інтернет-проекту «Порядок денний з Вікторією Сюмар та Костем Бондаренком» – про всі найважливіші події виборчої кампанії в Україні.

Відеотека

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Опять манипулирование! Репрессии 1937-го основывались на “наклепах”, т.е. на ничем не подтверженной информации. Такой закон может быть эффективным но только при равенстве перед законом ВСЕХ без исключений. Т.о. не решив вопроса о снятии “недоторканості” перед законом, говорить о “наклепах” рано. А пока брешите все кому не лень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *