Журналістка пояснила, чому вилила на мера відро багнюки

Головний редактор газети «Свобода слова», кандидат у депутати  Ірма Крат заявляє, що  вилила на мера Ніжина відро багнюки через те, що не бачить іншого способу протистояти   міському голові. Про це вона розказала у коментарі «Виборам та ЗМІ».

«В одній з місцевих газет, вийшов наклепницький матеріал, де йдеться, що я взяла у Максима Білоусенка хабар 12, потім 40, а потім 120 тисяч доларів. Звідки у Максима Білоусенка такі гроші, який заробляє тисячу чи трошки більше, як редактор місцевої газети. Вони пишуть, що цьому було три свідки. Але чому вони їх не називають?  Чи буде людина розумна брати хабар при трьох свідках?», – розказує Ірма Крат, – «Я вважаю, що цю публікацію мер замовив  редактору місцевої газети.  Ця жінка зараз важко  хвора і вона може померти. І якщо я подам до суду, то суд виграю, бо увесь цей матеріал неправда.  Але, якщо з нею щось трапиться, то це буде мені пляма на все життя».

Через це пані Крат вирішила, що вилити бруд на мера – це краще ніж судитись з важкохворою людиною.

«Чого я так поступила? Тому що знала наперед, що покажуть усі телеканали, і усім стане ясно, що я права. Тому що якби я взяла хабар, тоді б я мовчки нічого не робила», – сказала вона.

Як вже повідомляла «Телекритика», чернігівські правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею 296 ч. 2 (хуліганство), і взяли з журналістки підпис про невиїзд. Їй загрожує  позбавленням волі на термін до чотирьох років.

За її словами розслідування у кримінальній справі  триває. Ї адвокатом виступить Юрій Кармазін.

«Він мені сказав правильно зробила. Він знає всю ситуацію від А до Я. А за собою я вини не відчуваю, тому вибачатись та казати, що я була у стані афекту я не буду», – додала пані Крат.

Нагадаємо, Ірма Крат зайшла до сесійної зали та вилила на мера Ніжина Михайла Приходька помиї. При цьому вона пообіцяла, що наступного разу у відрі буде кислота.

Фото – siver.com.ua

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *