Депутат міської ради на Луганщині облаяв журналістів. Каже, що довели (ОНОВЛЕНО)

На його думку, це внаслідок війни між комуністами і регіоналами.

Депутат Ровеньківської міської ради на Луганщині від Партії регіонів Давид Бліадзе облаяв і погрожував журналістам місцевого телеканалу РТВ і газети «Ровеньковские вести» прямо у власному робочому кабінеті. Про це повідомляє «Відеотека» з посиланням на сайт «Луганськ». У коментарі «Телекритиці» він вибачився перед журналістами.

З відео видно, що журналісти прийшли до Давида Бліадзе – директора міського ринку – із запитанням, на якій підставі він проводить реконструкцію ринку і чи не загрожує це скороченням торгівельних місць для продавців молочної продукції.

Давид Бліадзе дуже збуджено і подекуди з використанням ненормативної лексики відповідає журналістам, що має право це робити, а тому, хто їх до нього прислав, він «голови відрубає».

Наразі співробітники Ровеньківського міськвідділу міліції (Луганська область) проводять перевірку за фактом погрози журналістам, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення, згідно з чинним законодавством.

А видання  «Ровеньки-медіа» повідомляє, що  після спілкування з Давидом Бліадзе журналістку телеканалу РТВ госпіталізували.

Сам депутат у коментарі «Виборам та ЗМІ» зазначив, що журналісти показали на відео те, що хотіли показати. «Вони показали те, що хотіли показати. А саме той момент, коли вже довели нас до нестями», – сказав він. За його словами, на міському ринку, керівником якого він є, розпочато реконструкцію. Там досі стоять бетонні плити, з яких люди торгують молочною продукцією. «Ми хочемо ці плити прибрати і поставити нормальні цивілізовані модулі, щоб вони могли продавати продукцію з холодильника, як прийнято. Тільки ми почали це робити, як на другий день приїжджає туди телебачення і починає розповідати народу, що тут поставлять стаціонарні модулі, а вас – колгоспників – звідси виженуть. Покажіть мені хоча б одного колгоспника, якого ми вигнали?», – обурюється Давид.

Бліадзе розповів, що у нього з директором телеканалу РТВ недружні стосунки, і це триває кілька років. «Він шукає найменшої можливості, щоб мене очорнити по телебаченню. А я також не мовчу і говорю йому правду в очі. Він прислав до мене журналістів. Вони представились. Ми знаємо їх усіх в обличчя. Я не знав, що вони мене знімають прихованою камерою. Вони зайшли до мене і запитують, яке ви маєте право прибирати з ринку бетонні плити. У мене ж є генеральний план розвитку ринку. І ми маємо право згідно з ним щось прибрати, а щось побудувати. Але вони моєї відповіді не хотіли почути. Тоді я попросив їх вийти, але вони не виходили. Я їх хвилин 20 вмовляв залишити кабінет. Інше телебачення показує, що я роблю хорошого для міста, як допомагаю людям, а ці – тільки погане. Я ж не якийсь бандит чи хуліган», – зазначив депутат міської ради.

Давид також зазначив, що у них йде війна між регіоналами і комуністами. «Я регіонал – вони (телебачення – Ред.) комуністи. Ми погані, а комуністи хороші. Вони шукають будь-який привід, щоб вивести людину, а потім це показати», – зауважує він.

Давид Бліадзе просить вибачення у журналістів за свою гарячкуватість. «Я сказав чисту правду, погарячкував, нехай мене вибачать, я запальний, але це не означає, що я когось вбиваю чи ріжу. Але ж вони довели до такої міри, що не стримався», – сказав він.

Фото – rosenblumtv.com

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • У нормальній країні за таке уже був би не деректором ринку, а його двірником, “директор швабр і мочалок”.
    Партія регіонів – це моральні уроди, дивітся люди за кого ви голосуєте!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *