Міліція порушила кримінальну справу через побиття Чорновіл

Міліція порушила кримінальну справу через побиття журналіста і кандидата в депутати Тетяни Чорновіл. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Львівській області.

Справу порушили працівники Городоцького райвідділу міліції за ознаками частини 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

«Так, до міліції по телефону надійшло повідомлення про розповсюдження невідомими особами агітаційних матеріалів з неправдивими даними стосовно вищезгаданого кандидата у народні депутати України. Заявниця повідомила, що у селі Мшана Городоцького району, куди вона приїхала разом зі своїм помічником, виявила три автомобілі, з яких невідомі особи розповсюджували агітаційні матеріали з неправдивою інформацією. Намагаючись з’ясувати ситуацію, як заявила кандидат у нардепи, стосовно неї було застосовано фізичну силу», – йдеться у повідомленні відділу зв’язків з громадськістю львівської міліції.

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до цього правопорушення та з’ясовують, де саме було надруковано агітаційні матеріали. Окрім цього у міліції очікують результати проведеної експертизи на визначення ступеню отриманих заявницею тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, журналіста і кандидата в депутати Тетяну Чорновіл побили при спробі з’ясувати походження фальшивих листівок від її імені.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *