Луганські комуністи заявляють про випуск фальшивих газет, які «порочать» КПУ

Луганський обласний комітет Комуністичної партії звернувся до  міліції з вимогою розслідувати  ситуацію з випуском та розповсюдженням фальшивих газет «Наш вибір» і «Влада – народу!». Про це повідомляє прес-служба  комітету партії.

За словами секретаря Луганської обласної організації центрального комітету КПУ та кандидата у народні депутати Максима Чаленка, з 5 вересня представники партії  заявили про поширення «фальшивих газет».

«У яких розміщуються матеріали, що порочать нашу партії, її лідерів і активістів. Ми зібрали близько 150 кг. таких газет. Поки міліція палець об палець не вдарила, щоб вжити заходів. При тому, що ми зробили всю роботу за правоохоронців: записали номери машин, які розвозили фальшиві газети, знайшли інформацію і про деяких людей, що займалися розповсюдженням цієї друкованої продукції, яка, за нашими даними, виготовлялася в друкарні, до якої має відношення відомий в Луганську людина, член Партії регіонів», – сказав пан Чаленко. Відповідно представники компартії просять правоохоронців перевірити ще й цю інформацію.

 Також вони зазначають, що якщо при виготовленні фальшивої газети «Наш вибір» за основу взято реально існуюче видання, то газета «Влада – народу!» офіційно не зареєстрована.

При цьому «комуністи» звинувачують міліцію у бездіяльності, оскільки, на їх думку, правоохоронні органи Луганська не вживають заходів щодо людей, які організували випуск і розповсюдження видань попри вересневе звернення. Саме тому 10 жовтня провели акцію протесту біля будівлі Головного управління МВС в Луганській області.

Начальник Центру громадських зв’язків Управління МВС України у Луганській області Тетяна Погукай у коментарі «Виборам та ЗМІ» зазначила, що міліція провела перевірку вересневого звернення компартії і передала усі матеріали до прокуратурі, де прийматиметься процесуальне рішення.

«Цього  вони прийшли знову з цими газетами. Ми прийняли від них заяву і проводитимемо перевірку, результати якої також надамо до прокуратури», – сказала пані Погукай.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *