На каналі «24» стартують «Теледебати-2012»

16 жовтня на телеканалі «24» стартує новий проект, присвячений парламентським виборам – «Теледебати-2012». Впродовж години у прямому ефірі кандидати в депутати по мажоритарних округах Львова дискутуватимуть між собою. Про це Zaxid.net розповів головний режисер проекту Тарас Скицький.

Перший випуск дебатів 16 жовтня розпочнеться з одномандатного виборчого округу №115. У студію цього дня запрошені безпартійний представник Об’єднаної опозиції Михайло Хміль, безпартійний висуванець партії УДАР Дмитро Добродомов, безпартійний представник Аграрної партії Роман Федишин та представник Української Національної Консервативної партії Світлана Козинець.

Теледебати по округу №116 транслюватимуть 18 жовтня, по №117  – 23 жовтня та №118 – 25 жовтня.

Початок теледебатів о 20:00.

Родзинкою теледебатів стане те, що кандидати можуть привести з собою на ефір групу підтримки (максимум 10 осіб). Ці люди теж братимуть активну участь у програмі.

«Загалом прямий ефір триватиме одну годину. Програма ділитиметься на три раунди. У першому буде подана загальна інформація про кандидатів. Також їм дадуть змогу доповнити її або спростувати. У другому – представники руху Чесно” та представники групи підтримки матимуть змогу поставити запитання будь-кому з кандидатів. У третьому – кандидати дебатуватимуть між собою», – розповів Тарас Скицький.

Ведучою теледебатів буде програмний директор Радіо «Люкс ФМ» Марта Більська.

Також трансляція «Теледебатів-2012» он-лайн відбуватиметься на сайті Zaxid.net.

Фото – volynnews.com

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *