«Шустер live» допомагатиме своєму керівнику-кандидату протидіяти фальсифікаціям у день голосування

28 жовтня соціально-політичне ток-шоу «Шустер live» висвітлюватиме ініціативу кандидатів у народні депутати Людмили Супрун і Павла Єлізарова (керівний партнер «Савік Шустер студії) щодо запровадження системи протидії фальсифікаціям.

Упродовж дня подаватиметься інформація про перебіг голосування, підрахунок голосів і складання протоколів та можливі порушення виборчого законодавства. Про це йдеться в меморандумі кандидатів, надісланому прес-службою «Савік Шустер студії».

Людмила Супрун і Павло Єлізаров уклали меморандум «Про створення і запровадження системи протидії фальсифікаціям». Передбачається, що в день голосування хід виборів, підрахунок голосів і складання протоколів в окружній та в усіх дільничних виборчих комісіях фіксуватиметься за допомогою електронних засобів комунікації. І в режимі реального часу вся інформація буде оприлюднена в ефірі програми «Шустер live», на сайті «Савік Шустер студії» 3s.tv, сайтах кандидатів suprun.ua, elizarov.com.ua.

Про порушення та махінації (заміни протоколів, підкидання бюлетенів тощо) кандидати інформуватимуть у прямому ефірі телевізійного проекту «Шустер live».

«Така система прямого публічного спостереження за ходом виборів та підрахунком голосів сприятиме запобіганню можливим фальсифікаціям результатів волевиявлення громадян. Ця ініціатива є відкритою для всіх незалежних кандидатів і політичних сил, які відстоюють принципи чесних і прозорих виборів», – йдеться у меморандумі кандидатів.

Фото – solidarnost.org

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *