Ганна Герман очолила передвиборний прес-центр Партії регіонів

Через кризу у прес-центрі працюватиме «мінімальна кількість людей за мінімальну винагороду».

Радник президента й кандидат у депутати Ганна Герман очолила передвиборний прес-центр Партії регіонів, який розпочав свою роботу, пише «Українська правда».

«Оскільки нам доведеться зустрічатися щодня, то я візьму ще раз відпустку, тож, моя посада в адміністрації президента нічого не має спільного із цим», – сказала вона на презентації прес-центру в понеділок у Києві.

За словами Герман, прес-центр працюватиме до моменту оголошення офіційних результатів парламентських виборів. «Я за те, щоб тут щоразу були люди, які є носіями інформації, ньюзмейкери. Тут увесь час буде хтось компетентний, хто готовий, уміє, знає й має повноваження відповідати на ваші питання», – підкреслила вона.

Герман відзначила, що з урахуванням економічної кризи, в прес-центрі не буде великої кількості співробітників. «Мінімальна кількість людей за мінімальну винагороду», – сказала вона.

Разом з тим, керівник прес-центру підкреслила, що для журналістів тут будуть створені всі умови. «Ми – партія не бідна, ми зробимо все, щоб журналістам працювалося дуже зручно й комфортно, щоб мали можливість передати об’єктивну правдиву інформацію якнайшвидше у своє ЗМІ».

Прес-центр Партії регіонів традиційно розмістився в готелі «Інтерконтиненталь».«Я думаю, що поки Партія регіонів братиме участь у будь-яких виборах, прес-центр завжди буде в “Інтерконтиненталі”, тому, що це дуже фартове місце, ми тут виграли, ми тут будемо пробувати виграти й нинішні парламентські вибори», – підкреслила Герман.

Крім того, у соцмережі Facebook відкрита сторінка офіційного прес-центру Партії регіонів на парламентських виборах 2012 року.

«Привіт всім! За бажанням колег-журналістів ми відкрили цю сторінку, де ви зможете в режимі live задавати свої питання й одержувати відповіді. Запрошую. Дякую за співробітництво», – написала Герман на сторінці.

«Давайте побажаємо собі чистих, вільних і прозорих виборів. Питання можете задавати й англійською. Цією мовою ви також зможете одержати відповідь», – додала вона.

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *