ICTV запустив проект «Вибір 2012». Першим гостем була Королевська

В останній тиждень перед виборами в студії телеканалу ICTV запустив проект  «Вибір 2012», який транслюватиметься у прямому ефірі. Про це йдеться на сайті каналу.

Ведучою проекту стала Оксана Соколова. Програма виходитиме щоденно, до 26 жовтня,  о 21:40. Під час неї лідери політичних сил відповідатимуть на запитання людей, які записані журналістами телеканалу у різних регіонах країни та відібрані серед поставлених на сайті каналу.

22 жовтня гостем проекту була лідер партії «Україна-Вперед!» Наталія Королевська. В цей день показники проекту були значно нижчі за середні каналу – рейтинг 1,09%, частка 3,86% за «50 тис.+» та рейтинг 1,38%, частка 4,93% за «Усією Україною», – комерційна аудиторія каналу 14-49*. Середня частка ICTV за минулий тиждень (15-21 жовтня) становила 9,22% за «50 тис.+» та  9,42% за «Всією Україною.

23 жовтня ефір буде присвячений Комуністичній партії України,  24 жовтня – УДАРу, 25 жовтня – Всеукраїнському об’єднанню «Батьківщина», 26 жовтня – Партії регіонів. Партія «Свобода», рейтинги якої за результатами останніх соціологічних опитувань вищі, ніж у партії Наталії Королевської і складають 5,1%, у програмі представлена не буде.

«Вибори та ЗМІ» звернулись до прес-служби каналу з запитаннями про те, на яких умовах лідери політичних сил беруть участь в ефірах, і чекають на відповідь.

Окрім цього проекту телеканал планує 28 жовтня о 19.45 показати спецвипуск «Фактів», де йтиметься суто про хід парламентських виборів. Зокрема, будуть прямі включення з виборчих дільниць, сюжети про явку виборців, порушення, коментарі спостерігачів і результати екзит-полу.

Наступний спеціальний випуск «Фактів» вийде в ефір у понеділок з 6.45 до 9.15. У випуску будуть включення з виборчих штабів, точна інформація про явку виборців, коментарі представників політичних партій щодо результатів екзит-полів, сюжети про те, як голосували політичні лідери та прості українці. Гостями студії стануть лідери найбільш потужних політичних сил.

 *- Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 14-49, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». У матеріалі використані дані overnight. Проект вийшов у слоті 21.48-22.37. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

Фото – panorama-mukachevo.com

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *