У день виборів «Україна» запустить спецпроект та щогодинні новини

28 жовтня на телеканалі «Україна» вийде інформаційний спецпроект «Вибори 2012». Про це повідомляє прес-служба каналу.

У день голосування з 8:00 по 19:00  новини телеканалу будуть виходити щогодини, а з 19:45 і до опівночі – у прямому ефірі інформаційний проект «Вибори 2012».

Вестиме щогодинні випуски «Событий» Олександр Мозговий. Він повідомлятиме про перебіг голосування, про можливі порушення виборчого процесу та про ситуацію на виборчих дільницях.

А після випуску інформаційно-аналітичної програми  «События недели» з Андрієм Данілевичем, з  19:45 ведучі Андрій Данілевич, Олена Кот та Євген Міхін будуть знайомити глядачів з першими результатами голосування, моніторитимуть інформацію з інтернету та висвітлюватимуть оцінки та висновки спостерігачів.

Крім того, спеціальний кореспондент «Событий недели» Олександр Бондаренко буде виходити з прямими включеннями зі спеціальної інформаційної студії каналу «Україна». В ефірі вийдуть бліц-інтерв`ю політиків, лідерів фракцій, партій, а також незалежних експертів.

«Парламентські вибори – головна політична подія цього року, яка заслуговує на те, щоб стежити за її розвитком у динаміці – у прямому ефірі каналу «Україна». Для нас, як для загальнонаціонального мовника, важливо надавати глядачам найповнішу картину виборчого процесу в усіх його проявах та в усіх регіонах країни. Наш інформаційний проект «Вибори 2012» дозволить слідкувати за тим, що відбувається, у режимі реального часу», – наголосив Ігор Золотаревський, директор департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна».

Інформаційним партнером каналу «Україна» в цьому проекті виступить соціологічна компанія Research&Branding Group – у прямому ефірі будуть опубліковані ексклюзивні дані екзіт-полу та інших соціологічних досліджень R&B Group лише для глядачів телеканалу.

Також спецпроект та новини каналу транслюватимуться на спеціальній сторінці проекту «Вибори 2012» сайту каналу «Україна».

Фото – tresd.com

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *