«Інтер» запустив проект «5 хвилин з лідером»

Телеканал «Інтер» запустив проект «5 хвилин з лідером» з представниками основних політичних сил, які за більшістю соціологічних досліджень мають потрапити у парламент.

Як повідомили  «Телекритиці», у прес-службі телеканалу «5 хвилин з лідером» – це редакційний матеріал, який не оплачується  кандидатами, та виходить  у межах інформаційних блоків. Проект транслюється о 20.30 між «Подробностями» и «Подробностями. Неформат». Веде програму Олег Панюта.

Проект стартував 23 жовтня, гостем першого випуску був  Арсеній Яценюк – лідер Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

24 жовтня гостем проекту буде Віталій Кличко (УДАР), 25 жовтня – Петро Симоненко (Комуністична партія України). А 26 жовтня останній ефір програми буде присвячений лідеру Партії регіонів – Миколі Азарову. Як вже повідомляла «Телекритика», у останньому п’ятничному випуску проекту ІCTV «Вибір – 2012» також візьме участь представник Партії регіонів.

У день голосування 28 жовтня, «Інтер» покаже спецвипуски новин о 12.00, 15.00 та 18.00 з включеннями зі штабів, виборчих дільниць тощо. У «Подробицях тижня» будуть оголошені результати екзит-полу, який на замовлення  «Інтера» та ICTV роблять соціологічні компанії  TNS Ukraine і SOCIS. Після цього у ніч виборів плануються прямі включення з ЦВК та штабів.

Фото – noucicle.org

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *