Розгляд справи «Королевська проти соціологів» перенесено на 8 листопада. Всі клопотання останніх відхилено

 

Розгляд справи перенесено на прохання позивачів.

25 жовтня суд не розглядав заяву Наталі Королевської проти соціологів по суті, призначивши наступне засідання на 8 листопада на 14.00. Про це повідомляє кореспондент «Телекритики».

Нагадаємо, соціологічні служби КМІС та «Демократичні ініціативи» отримали позовні заяви від партії Наталії Королевської, в яких остання вимагає спростування інформації щодо низьких рейтингів «України – Вперед!».

Розгляд справи перенесено на прохання позивачів. Вони хочуть ознайомитися зі всіма 2040 анкетами, які заповнювали респонденти опитувань, що проводили КМІС та «Демініціативи».

Також суд відхилив всі три клопотання відповідачів. А саме: клопотання про те, щоб відхилити сам судовий позов, на підставі того, що відповідно до Цивільного кодексу результати наукових досліджень не підлягають судовим розглядам. Друге клопотання про те, аби партія Королевської надала суду результати соціологічних досліджень тих компаній, на які вона посилається в позовній заяві, і результати своїх власних опитувань. Адже саме порівняно з цими результатами вони вважають сумнівними і недостовірними результати соціологічних служб-відповідачів. Третє клопотання про подання на наукову експертизу результатів  КМІС і «Демократичних ініціатив».

«Україна – Вперед!» попросила відкласти справу для того, щоб їхні представники та запрошені ними науковці розглянули і вивчити результати досліджень КМІС та «Демократичних ініціатив».

Як писав сайт «Вибори і ЗМІ», соціологи також планували подати судовий позов проти Наталії Королевської.

Фото – vsim.ua

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *