На сайти, які фіксують порушення виборчого законодавства, здійснено DDOS-атаки

Після 13.00 почалися DDOS-атаки на сайти Комітету виборців України, громадянського руху ОПОРА, проектів «Майдан: Вибори 2012» та Elect.org.ua.

Станом на 15.30 вказані сайти або недоступні взагалі, або ж працюють з серйозними перебоями.

«Громадські організації зараз працюють над відновленням технічних потужностей. Але всі отримані дані про порушення було збережено і способи подачі інформації також залишилися неушкодженими. Зокрема, в проекті ElectUA.org працюють всі механізми повідомлення про порушення (Facebook анкета, Twitter, електронна пошта, «телефонна гаряча лінія»), окрім он-лайн анкети на сайті. Тому всі громадські організації закликають продовжувати повідомляти про факти виборчих порушень у звичному режимі», – повідомляє на своїй сторінці у Facebook «Інтерньюз-Україна».

Нагадуємо, що від  DDOS-атак наразі також потерпають сайти ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», Партії регіонів, персональні сторінки Юлії Тимошенко, Олександра Турчинова, Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока.

Також о 12.30 почалося блокування фальшивими викликами номеру коорцентру допомоги журналістам. Через це довелося терміново змінити телефон гарячої лінії. Тепер отримати консультацію медіаюристів можна за номером 044-235-33-31.

Фото – blogs.babble.com

Print Friendly, PDF & Email