Партія регіонів скаржиться на «системні атаки» на сайт

Прес-служба ПР звинувачує опонентів.

Прес-служба Партії регіонів заявляє, що на сайт ПР ведуться «системні атаки».

«28 жовтня, починаючи з 13.00, опоненти Партії регіонівпроводять системні атаки на офіційний сайт ПР. Їх мета – в найвідповідальніший момент, в день голосування, шляхом брудної провокації спробувати обмежити право доступу прихильників Партії регіонів та представників ЗМІ до достовірної і компетентної інформації про перебіг парламентських виборів», – зазначається у повідомленні прес-служби Парії регіонів поряд із вибаченнями за тимчасові незручності.

Нагадаємо, сьогодні, в день виборів, зламано сайти опозиційниї партій та персональні сторінки їхніх лідерів. Крім того, від DDOS-атак страждають сайти проектів, на яких фіксують порушення виборчого законодавтсва.

У день виборів 28 жовтня 2012 р. від 14:30 почалась DDOS атаки на веб-ресурси громадських організацій, які ведуть моніторинг виборчих порушень. Водночас було «покладено» сайти проекту МГО «Інтерньюз-Україна» ElectUA.org, карта порушень ОПОРИ та «Майдан». З характеру атак видно, що вони відбуваються з України, оскільки найбільш постраждали модулі сайтів, які розташовані на українських серверах.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *