Яків Безбах виграв вибори, а Ігор Шкіря – переміг

У результаті опрацювання 100 % протоколів по одномандатному виборчому 24 округу в Дніпропетровській області на виборах до Верховної Ради переміг помічник голови правління з соціальних питань ВАТ «Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод» Яків Безбах. За нього проголосувало 33 904 виборців (43.06%). Про це йдеться на сайті ЦВК.

Яків Безбах переміг кандидатів від Партії регіонів Анатолія Крупського і комуніста Валерія Убогова. Нагадаємо, що канали Пінчука під час виборчої кампанії часто робили сюжети з ознаками заможності про цього кандидата в народні депутати та дуже активно розміщували його політичну рекламу.

Кандидат в народні депутати від Партії регіонів Ігор Шкіря переміг на 52-му одномандатному виборчому окрузі в Донецькій області. Наразі пораховано вже 100% протоколів. У Ігоря Шкірі – 60.74 % (51609 голосів).

Нагадаємо, Ігор Шкіря є опосередкованим власником Першого ділового телеканалу (ПрАТ «Українська незалежна телекомпанія «Заграва»).

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Пинчук тупо деньгами округа задавил. Да и столько чернухи вылил на конкурента, что просто темно на округе было. А Яша еще тот ….

  • Ви праві, автори, там і справді були ознаки “замоЖності”. (тонкий натяк на помилку)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *