Вікторія Шилова оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікацій на виборах

Вікторія  Шилова кандидат-самовисувнанець у народні депутати по округу № 38, оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікацій на виборах, – повідомляє УНІАН.

«Сьогодні ввечері я припинила приймати їжу, завтра я офіційно оголошую голодовку. Іншого способу привернути увагу до зловживань, що відбувалися в окрузі під час передвиборчої кампанії, і до фальсифікацій у день виборів я не бачу», заявила Шилова.

За словами кандидата, вона хоче привернути увагу громадськості до масових фальсифікацій у ході виборчого процесу, підкупу виборців та застосування адміністративного ресурсу.

Шилова також повідомила, що готує позов до суду з вимогою визнати недійсними результати виборів в окрузі №38.

«Фактів порушень у мене достатньо. Хоча я не вірю в справедливість наших судів, але подам позов заради 21% виборців, які за мене проголосували», – сказала вона.

За результатами опрацювання 100% протоколів, Вікторія Шилова посіла друге місце, набравши 20,43% голосів. Її обійшов кандидат від Партії регіонів Микола Солошенко з результатом 37,04%.

Нагадуємо, що Вікторія Шилова є журналістом і колишнім генеральним директором Дніпропетровської ОДТРК, а також депутатом Дніпропетровської облради від партії «Громада». Була головою профільної депутатської комісії з питань ЗМІ.

Фото – noviny.narod.ru

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *