20 листопада: «Моніторинг роботи медіа під час виборів: результати, висновки та рекомендації на майбутнє»

20 листопада о 10.00 за адресою: Київ, вул. Хрещатик, 14 готель «Хрещатик», конференц-зала «Андріївська» відбудеться круглий стіл: «Моніторинг роботи медіа під час виборів 2012 р.: результати, висновки та рекомендації на майбутнє.

До участі в дискусії запрошені представники Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення, Державного Комітету телебачення та радіомовлення України, Комісії з журналістської етики країни, народні депутати України, а також представники ЗМІ, професійних асоціацій та громадських організацій, що працюють у галузі медіа та медіа-юристи.

Мета заходу – обговорити, чи вдалося засобам масової інформації виконати свою роль щодо об’єктивного інформування виборців і забезпечення рівного доступу кандидатів  під час цьогорічної кампанії, а також окреслити експертні рекомендації щодо необхідних довгострокових змін щодо дільності ЗМІ під час виборчих кампаній, а також ролі медіа моніторингу.

 Питання до дискусії:

  • Які фактори були найбільш визначальними щодо висвітлення виборчої кампанії: гострота   та актуальність події або ж політична доцільність? Хто визначає редакційну політику?
  • Наслідки проплаченої журналістики (джинси) для професії: порівняння з попередньою виборчою кампанією; чи можна констатувати погіршення ситуації?
  • Який державний орган має нести відповідальність за моніторинг медіа під час виборчих  кампаній?
  • Які системні зміни необхідно здійснити задля вдосконалення моніторингу висвітлення виборів у ЗМІ в Україні до місцевих виборів 2014 р. та виборів Президента у 2015 р.?

Просимо повідомити про Ваші участь Олені Бондаренко або Анні Дмитрук  до 16 години дня 19 листопада  за телефонами: 483-57-33, 483-03-72,  (067) 441-51-30, 425 33 70 (розш.107) або e-mail: press@adamant.net,  anna.dmytruk@coe.int

Фото – vk.com

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *