Томенко закликав українські ЗМІ підписати угоду про відмову від «джинси» на час виборів

Народний депутат, голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Микола Томенко закликає керівників усіх засобів масової інформації підписати угоду про недопущення розміщення «джинси». Про це нардеп заявив 25 березня на брифінгу у Верховній Раді, повідомляє «Укрінформ».

«Закликаю всіх керівників ЗМІ підписати угоду на час президентської виборчої кампанії відмовитися від розміщення замовних брудних матеріалів про кандидатів», – закликав Микола Томенко.

За його словами, зараз  важливо не те, хто стане Президентом, а щоб Україна чесно провела президентські вибори. «І це стане сигналом для Європи», – впевнений голова Комітету свободи слова.

Микола Томенко  нагадав також про ухвалену постанову, яка унеможливлює будь-які перевірки ЗМІ під час виборчої кампанії, що дасть змогу журналістам працювати прозоро.

Нагадаємо,  голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко заявив, що Генпрокуратура повинна активніше реагувати на мовлення деяких українських каналів, які агітують за порушення територіальної цілісності України.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *