«Національні дебати» на Першому будуть безкоштовними для кандидатів

Перший національний, МГО «Інтерньюз-Україна» та «Громадське телебачення» запропонували всім кандидатам у президенти долучитися до телепроекту «Національні дебати», участь у якому для кандидатів буде безкоштовною. З відповідним листом-пропозицією до кандидатів звернувся генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

Як уже повідомляла «Телекритика», чотири кандидати у кожному випуску проекту протягом 90 хвилин будуть відповідати на запитання людей, що зберуться в глядацькій аудиторії: професури, студентства, громадських активістів та журналістів (чотири теми – чотири блоки запитань). Також кандидати матимуть змогу подискутувати між собою.

Модератором дискусійного проекту буде генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

Кожен з кандидатів отримає рівні можливості щодо часу. Склад учасників вирішить жеребкування у прямому ефірі Першого національного.

«Національні дебати» виходитимуть в ефір щосуботи та щонеділі з 19:00 до 20:30. Про старт проекту буде повідомлено найближчим часом.

Нагадаємо, Перший національний анонсував запуск телепроект у жанрі теледебатів кандидатів у Президенти України. Планувалося, що дебати стартують 22 квітня і їх модеруватиме генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія. Спершу канал повідомляв про платну участь у теледебатах.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *