25 травня на каналі «Україна» вийде шестигодинний марафон «Вибори 2014»

Канал «Україна» у день виборів Президента України 25 травня розширить інформаційне мовлення, щоб надати глядачам максимально повну картину подій дня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

25 травня, в день виборів нового глави держави, в ефірі каналу «Україна» вийдуть п’ять (9.00, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00) спеціальних випусків інформаційної програми «События» з ведучим Олександром Мозговим.

Крім того глядачі зможуть слідкувати за подіями за допомогою «рухомого» інформаційного рядка з найважливішими повідомленнями.

Головним інформаційним проектом виборчого дня на каналі «Україна» стане марафон «Вибори 2014» о 19.00, хронометраж якого становитиме шість годин. Разом з ведучими Олегом Панютою, Ольгою Грицик, Євгеном Міхіним, Іванною Коберник глядачі телеканалу дізнаватимуться новини з усіх регіонів країни, дані про активність на виборчих дільницях, а також почують експертні думки запрошених в студію політологів, соціологів та лідерів думок.

Нагадаємо, з 17 березня випуски інформаційної програми «События» на каналі «Україна» виходять зі збільшеним хронометражем (45 хвилин), також з’явився новий випуск новин о 15.00.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *