У день виборів канал ZIK проведе 15-годинний марафон

У день виборів Президента України 25 травня канал ZIK проведе 15-годинний прямоефірний марафон «EкSTREAM Марафон. Вибори Президента». Про це повідомляє прес-служба каналу.

«EкSTREAM Марафон. Вибори Президента» розпочне свій ефір об 10.00 та триватиме до першої години ночі.

Над проектом працюватимуть 30 знімальних груп, які вестимуть прямі трансляції з різних регіонів України, до студії каналу завітає близько 100 авторитетних гостей.

У Києві стрім-трансляції вестимуться із Центральної виборчої комісії, штабів кандидатів у Президенти, брифінгів «силовиків».

У студії ZIKу в Києві працюватимуть ведучі Дмитро Добродомов («Народний контроль»), Остап Дроздов («Прямим текстом»), Денис Бігус («Наші гроші»),  Сергій Рахманін («Приціл» – до березня 2014-го, «Гра У Класику», прем’єра – 3 червня), журналіст, учасник руху «Стоп цензурі!» Наталка Соколенко та ведуча програми «Київський форум» Рена Назарова.

«Зацікавлення українців до виборів, до того, що відбуватиметься 25 травня на дільницях, вулицях міст України, є неймовірно великим. Тож ми вирішили провести справді екстремальний виборчий телемарафон, який триватиме від самого ранку і до ночі. Прямий ефір буде вкрай динамічним та інформаційно насиченим.  Близько 150 стрім-трансляцій, прямі включення, живі репортажі, оперативні новини чергуватимуться із діалогами у студії», – говорить генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов.

У межах телемарафону передбачені щогодинні випуски новин, про хід голосування  Україні постійно інформуватиме біжуча стрічка на екрані.

Як писала «Телекритика», проектом «EкSTREAM Марафон. Вибори Президента» канал ZIK відкриваємовлення каналу у київській студії.

Нагадаємо,  25 травня «Інтер» планує вийти з масштабним проектом «ночі виборів» у співпраці з іншими каналами. 26 травня в ефірі каналу вийде експрес-випуск програми «Чорне дзеркало», що буде присвячена підведенню підсумків голосування.

Канал «Україна» у день виборів також розширить інформаційне мовлення,  в ефірі каналу  вийдуть п’ять (9.00, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00) спеціальних випусків інформаційної програми «События» з ведучим Олександром Мозговим. Головним інформаційним проектом виборчого дня на каналі «Україна» стане марафон «Вибори 2014» о 19.00, хронометраж якого становитиме шість годин. Разом з ведучими Олегом Панютою, Ольгою Грицик, Євгеном Міхіним, Іванною Коберник глядачі телеканалу дізнаватимуться новини з усіх регіонів країни, дані про активність на виборчих дільницях, а також почують експертні думки запрошених в студію політологів, соціологів та лідерів думок.

ICTV збільшить кількість випусків програми «Факти». П’ятихвилинні випуски новин будуть виходити на каналі кожної години (8.45, 9.45, 10.45 – до 18.45). О 20.00, відразу після програми «Факти тижня», на ICTV почнеться спеціальний випуск новин «Факти», який триватиме понад дві години. У студії будуть прямі включення з інших міст, а також зі штабів кандидатів у президенти.

«Телекритика» 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *