У день виборів на БТБ стартує марафон. Канал почав мовити російською

З 8:00 25 травня на телеканалі БТБ стартує марафон, в якому візьмуть участь українці з різних куточків нашої планети. Глядачі зможуть із перших вуст дізнатися, як вибирали Президента України в Японії та Китаї, країнах Євросоюзу та в США. До висвітлення виборчої кампанії приєднаються як українські, так і зарубіжні експерти та політики. Про це повідомляє перс-служба телеканалу.

Відкривати кожну годину буде блок актуальних новин з прямими включеннями з різних міст України та світу. Разом з БТБ створювати повну картину дня для всіх російськомовних глядачів у країнах СНД та ЄС будуть журналісти радіо «Свобода».

«Після кожного випуску новин у студії телеканалу БТБ аналізувати події, що відбуваються будуть цікаві й компетентні гості. При цьому наші журналісти в будь-яку секунду зможуть включитися в розмову з найгарячішими новинами. Так що наш глядач завжди буде отримувати важливу інформацію першого», – йдеться у повідомленні.

У підготовці та проведенні марафону задіяний практично весь персонал телеканалу БТБ. Вести новини будуть Катерина Романюк, Вікторія Третьяк, Світлана Шевченко. Гостей в студії зустрінуть Наталія Маслова та Микола Матвєєв, Євген Логвіновський та Оксана Гутцайт.

Журналісти БТБ будуть стежити за ситуацією в Центрвиборчкомі, в штабах кандидатів у президенти і на посаду мера Києва. Колеги з радіо «Свобода» покажуть, як голосують українські регіони. «Не залишимо ми поза увагою в ефірі і ще одну важливу подію цього дня – вибори до Європарламенту», – кажуть на БТБ.

Нагадаємо, з понеділка 19 травня всі програми на телеканалі БТБ почали виходити російською мовою, що стало першим кроком у створенні потужного українського каналу іномовлення. Мета, яку поставив перед собою колектив БТБ, – розповісти всьому світу про Україну як сильну, незалежну, єдину державу з величезними можливостями і про українців – працьовитих, гостинних і вільних людей.

Нагадаємо, державний український канал іномовлення планують створити на базі БТБ та УТР.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *