У день виборів телеканал «112 Україна» розширить інформаційне мовлення

25 травня на телеканалі «112 Україна» «Новини №1» виходитимуть кожні дві години, а випуски новинних дайджестів плануються щогодини. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Стрингери телеканалу включатимуться зі свіжими відео з виборчих дільниць України протягом усього дня, в тому числі з невеликих населених пунктів з більш ніж 10 регіонів – зокрема, Львівської, Харківської, Донецької, Запорізької області та Києва. Спеціальна ПТС «112 Україна» поїде для прямих включень до віддалених дільниць у селищах, розташованих по трасі «Київ – Одеса». Фінальне включення відбудеться в Одесі.

У день виборів особлива увага буде приділятися платформі SAY.TV, за допомогою якої українці отримають можливість висловити свою думку про те, що відбувається, а також повідомити про будь-які порушення виборчого процесу в режимі реального часу.

Складовою виборчого марафону стане постійне інформування зі штабів кандидатів у президенти. Крім того, глядачі телеканалу зможуть побачити прямі включення з виборчих дільниць в інших країнах (Італія, Німеччина, Канада, США, Росія та ін.), а також гостей студії – лідерів думки, політиків, представників культурної сфери.

Ефір телеканалу у день виборів президента буде продовжено до 02:00 26 травня, а про перші попередні результати виборів телеглядач зможе дізнатися вже о 6:00 ранку понеділка.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *