TNS презентує «Національний телевізійний екзит-пол»

Компанія TNS в Україні в неділю 25 травня о 20.00 презентує дані Національного телевізійного екзит-полу на замовлення ICTV, 1+1, каналу Україна та програми «Подробиці». Презентація відбудеться в пресс-центрі каналу «Україна» (готель «Україна», вул. Інститутська, 4, 2 поверх).

Заступник генерального директора TNS в Україні Світлана Винославська розповість про результати позачергових виборів Президента України, а також інформацію про те як проходило опитування.

Вибірка дослідження – національна репрезентативна, по територіальним виборчим округам та по типу населених пунктів. Всього планується опитати 20 000 респондентів на 610 дільницях. В анкеті всього 5 питань:

1. За якого кандидата Ви проголосували?

2. Коли Ви прийняли остаточне рішення голосувати саме за цього кандидата?

3. Вік

4. Стать

5. Рід занять

Довідка:

«TNS в Україні» – це представник світового лідера в галузі маркетингових досліджень «на замовлення» – компанії TNS. Україна є однією з 80 країн, де працює TNS, надаючи послуги на найвищому професійному рівні. З осені 2008 року TNS входить до складу Kantar Group, дослідницького підрозділу світового рекламно-комунікаційного холдингу WPP.

 «TNS в Україні» є експертом у таких галузях: медіадослідження; дослідження нових продуктів та інновацій; дослідження бренду і комунікацій, іміджу марок і компаній; дослідження роздрібної торгівлі, поведінки і мотивації покупців; Stakeholder Management; проведення якісних досліджень.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *