Порошенко запевнив, що гарантуватиме свободу слова в Україні

Кандидат в Президенти України Петро Порошенко під час брифінгу 25 травня в Мистецькому арсеналі запевнив, що гарантуватиме свободу слова в Україні. Відповідаючи на запитання шеф-редактора Lb.ua Соні Кошкіної, чи гарантуватиме він в статусі президента свободу слова в Україні, і те, що не будуть порушуватися кримінальні справи проти ЗМІ й журналістів, він посміхаючись сказав: «Ні». А наприкінці відповіді зауважив, що він пожартував, і сподівається, що всі це зрозуміли. Брифінг транслював 5 канал.

Порошенко зазначив, що про те, що він гарантуватиме свободу слова він, чи не єдиний з усіх кандидатів, написав в своїй передвиборчій програмі. Він нагадав, що ще 2003 році уклав з журналістським колективом 5 каналу угоду, в якій зазначено, що він як власник не втручатиметься в редакційну політику. Порошенко також наголосив на важливій ролі журналістів.

На брифінгу Петро Порошенко також зауважив, що відповідно до опитувань їх штабу можна зробити висновок, що Київ нарешті за останні два роки має свого мера, і цей мер Віталій Кличко.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *