Зураб Аласанія: «Інфотейнмент вже дістав!»

«Національні дебати» ​на Першому національному ​стали альтернативою політичним ток-шоу​, до яких вже звик глядач​. Суспільству давно остогидло спостерігати за сварками між політиками в прямому ефірі, настав час зважених та аргументованих розмов, вважає гендиректор​ НТКУ.

«Провести дебати? На Першому національному? Ані грошей, ані людей, ані техніки – нічого нема. Ніхто не вірив. Але наприкінці я побачив очі співробітників: вони палали. Вони відчули, що можуть зробити таку класну штуку», – ділиться враженнями від роботи над «Національними дебатами» Зураб Аласанія.

​У розмові із кореспондентом “ВідеоТеКи” гендиректор НТКУ також розповів про ​особисті ​враження від ​кандидатів​: «Ярош виявився дуже живим, у нього неймовірний смайл. Коновалюк не відповів ні на одне питання. Симоненко завжди був картонним, таким і лишився. Ляшко намагався бути прикольним і радикальнішим за Жириновського».

Скільки “живих” грошей було витрачено на виробництво дебат​ів​, ​що цей досвід дав каналу і його керівнику особисто, що у планах НТКУ на новий телесезон – про це і не тільки в інтерв’ю ​гендиректора Першого національного​.

«Відеотека»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *