6 червня – круглий стіл «Українські мас-медіа під час президентських виборів 2014 року»

6 червня 2014 року в «Укрінформі» о 10-00 розпочне свою роботу круглий стіл  на тему: «Українські мас-медіа під час президентських виборів 2014 року: що побачили міжнародні моніторингові місії, громадські спостерігачі й регулятор та як подолати потенційні виклики наступних кампаній».

Під час круглого столу представники провідних міжнародних моніторингових місій, зокрема таких як OSCE/PACE, ENEMO, NDI, розкажуть про свої враження від виборчої кампанії 2014-року.

У свою чергу представники українських громадських організацій також повідомлять про підсумки своїх моніторингових програм, а також спільно з журналістами, топ-менеджерами, представниками індустрії спільно обговорять успіхи й недоліки об’єднаних акцій.

Про свій моніторинг розкажуть представники Нацради з питань телебачення та радіомовлення: разом із активістами Комісії з журналістської етики вони обговорять роль регуляції та саморегуляції під час виборів.

Учасники круглого столу також обговорять такі питання як діяльність під час виборів суспільного мовлення, механізми системної взаємодії моніторингових ГО з регулятором, досвід співпраці комерційних каналів із громадськими експертами під час виборчих кампаній (переваги, недоліки, оптимальні формати), взаємодія моніторингових організацій із органом саморегуляції (Комісією з    журналістської етики), яких першочергових змін потребує законодавство та регуляторна практика.

Насамкінець буде ухвалено низку рекомендацій.

Організатори заходу: Комітет «Рівність можливостей», Асоціація «Спільний простір» за сприяння Ради Європи.

Захід відбудеться в агентстві «Укрінформ» (вул. Б. Хмельницького, 8/16, конференц-зал 2-й поверх). Контактний телефон: 044 483-03-72, 067 441-51-30.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *