Національна рада нагадує ТРО щодо необхідності оприлюднення розцінок вартості ефірного часу

У зв’язку з початком виборчого процесу Національна рада інформує телерадіоорганізації щодо необхідності оприлюднення розцінок вартості однієї хвилини (секунди) ефірного часу для проведення передвиборної агітації до 29.08.14 року. Про це йдеться на сайті Нацради.

Нагадаємо, указом Президента України № 690/2014 від 27.08.14 року достроково припинено повноваження Верховної Ради України і призначено позачергові вибори українського парламенту на 26 жовтня.

Виборчий процес позачергових виборів депутатів починається з дня, наступного після дня опублікування указу. Відповідно до ч. 16 ст. 107 Закону «Про вибори народних депутатів України», телерадіоорганізації усіх форм власності зобов’язані не пізніш як на другий день після опублікування Указу Президента України про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України або рішення Центральної виборчої комісії про призначення виборів опублікувати в друкованих засобах масової інформації розцінки вартості однієї хвилини (секунди) ефірного часу в порядку, встановленому цим Законом.

«Вибори і ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *