Газети «Сегодня» і «Капитал» оприлюднили свої розцінки на політичну рекламу

Газети «Сегодня» і «Капитал» оприлюднили розцінки вартості одиниці ефірного часу для розміщення рекламних матеріалів для проведення передвиборчої агітації на дострокові вибори народних депутатів України 26 жовтня 2014 року на політичну рекламу  в газеті «Голос України».

Зокрема, «Сегодня. Національний випуск» у понеділок, вівторок, середу, п’ятницю (внутрішні шпальти без фіксації шпальти або місця на шпальті) вартість однієї шпальти – 81 085 грн, а у четвер – 135 700 грн.

Водночас у понеділок, вівторок, середу, п’ятницю внутрішні шпальти з фіксацією шпальти або місця на шпальті – 101 356 грн, а у четвер – 169 625 грн.

Газета «Сегодня. Київський випуск» у понеділок, вівторок, середу, п’ятницю (внутрішні шпальти без фіксації шпальти або місця на шпальті) вартість однієї шпальти – 45 225 грн, а у четвер – 64 050 грн.

Водночас у понеділок, вівторок, середу, п’ятницю внутрішні шпальти з фіксацією шпальти або місця на шпальті – 56 531 грн, а у четвер – 80 063 грн.

Регіональні випуски газети «Сегодня» (Одеський, Харківський, Донецький, Дніпропетровський випуски) у понеділок, вівторок, середу, п’ятницю (внутрішні шпальти без фіксації шпальти або місця на шпальті) вартість однієї шпальти – 9 788 грн, а у четвер – 12 656 грн.

Водночас у понеділок, вівторок, середу, п’ятницю внутрішні шпальти з фіксацією шпальти або місця на шпальті – 12 235 грн, а у четвер – 15 820 грн.

У діловій газеті «Капитал» вартість однієї шпальти – 30 000 грн, половини шпальти – 19 000 грн, а ¼ шпальти – 10 000 грн.

Вартість розміщення реклами дається з урахуванням ПДВ.

Нагадаємо, відповідно до закону «Про вибори народних депутатів України» розцінки вартості одиниці друкованої площі та одиниці ефірного часу для проведення передвиборної агітації за рахунок коштів виборчих фондів повинні бути визначені не пізніш як на наступний день після опублікування Указу Президента України про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України, тобто 28 серпня. А оприлюднені 29 серпня.

 

Чумак Вікторія, «Вибори і ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *