Член правління ІнАУ Олександр Ольшанський балотуватиметься в депутати по мажоритарці

Член правління Інтернет-асоціації України (ІнАУ) Олександр Ольшанський заявив про намір балотуватися у Верховну Раду як депутат-мажоритарник. Про це він повідомив у своєму профілі в Facebook.

«Вчора я остаточно вирішив взяти участь у виборах (по мажоритарці). Спробую щось змінити, так би мовити, інституціональним шляхом – зсередини. Знаю, що війна, і що не до виборів, знаю, що до мене багато хто теж намагався і результат негативний, але думаю, що спробувати – це мій обов’язок.  Для мене абсолютно очевидно, що НЕЗАЛЕЖНА Україна існує рівно до тих пір, поки існує українська економіка. Не може в центрі Європи вижити країна без економіки, сусіди просто розірвуть. Це можливо в екваторіальній Африці, але не в Європі. Нам дуже потрібен другий фронт – економічний. І він починається тут, у Києві, в нелюбій багатьма будівлі під куполом. Це майже безнадійно, і ми майже оточені, але іншого шляху просто немає», – написав Олександр Ольшанський.

За повідомленням члена правління ІнАУ, свою програму та передвиборчий штаб він сформує пізніше. Із пропозиціями та з питань допомоги у формуванні ключових завдань для вирішення пан Ольшанський просить писати на електронну пошту 2014olshanskiy@gmail.com або надіслати власну електронну адресу в його особисті повідомлення у Facebook.

«Вибота та ЗМІ»

Фото ukr.segodnya.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *