ЦВК оприлюднило порядок акредитації представників ЗМІ на позачергові парламентські вибори

ЦВК оприлюднила порядок акредитації представників засобів масової інформації при Центральній виборчій комісії на період підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року. Про це йдеться на сайті ЦВК.

За інформацією відділу взаємодії із ЗМІ ЦВК, акредитації на заходи в Центральній виборчій комісії підлягають усі без винятку представники вітчизняних і закордонних засобів масової інформації, в тому числі й технічний персонал телерадіокомпаній.

Для постійної акредитації (на період підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року) з виготовленням відповідних індивідуальних карток акредитації необхідно надіслати лист-заявку на бланку ЗМІ на ім’я голови ЦВК Михайла Охендовського на адресу: 01196, м. Київ, площа Лесі Українки, 1 з проханням акредитувати відповідних працівників (має бути вказана назва ЗМІ, прізвище, ім’я, по батькові і посада представника ЗМІ). Для прискорення процесу виготовлення карток скановану копію заявки можна надсилати на електронну пошту відділу взаємодії із ЗМІ секретаріату Комісії: TereshukOV@cvk.gov.ua та VyrvaVA@cvk.gov.ua

Лист має бути підписаний керівником ЗМІ, паперова версія – засвідчена печаткою.

Акредитацію здійснюють працівники відділу взаємодії із ЗМІ секретаріату ЦВК.

Телефони для довідок: 256-82-80, 286-80-71. Контактні особи – Олена Терещук та Володимир Вирва.

Ситуативна акредитація (на окрему подію) можлива телефоном за вищезазначеними номерами.

«Увага керівництва телекомпаній! Для безперешкодного пронесення до зали прес-центру ЦВК апаратури та обладнання, необхідних для організації прямого ефіру, прохання заздалегідь подати заявку з переліком відповідної техніки. Крім того, для розташування ПТС та іншої автомобільної техніки телеканалів на території двору ЦВК також необхідно подати заявку з переліком відповідної техніки до 17 жовтня 2014 року включно», – повідомляє відділ взаємодії із ЗМІ ЦВК.

Засідання Центральної виборчої комісії, прес-конференції та брифінги за участю голови і членів ЦВК відбуваються в залі прес-центру ЦВК, розташованому на 2 поверсі або у залі засідань на 6 поверсі (за адресою: площа Лесі Українки, 1).

Вхід журналістів до Центральної виборчої комісії – відповідно до карток акредитації та списків, завірених у прес-службі, й за наявності документа, що засвідчує особу.

Аби потрапити до будинку ЦВК, слід пройти контроль на центральному під’їзді (вхід з площі Лесі Українки). Під час контролю охорона перевіряє функціональні якості диктофонів, камер та інших технічних засобів, необхідних для роботи.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *