Григорій Шверк і Владислав Севрюков балотуються до Верховної Ради за списком «Блоку Петра Порошенка»

Заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Григорій Шверк і член цього регуляторного органу Владислав Севрюков балтуються до Верховної Ради за списком партії «Блок Петра Порошенка». Цю інформацію «Телекритиці» особисто підтвердив пан Шверк.

Зі слів пана Шверка, він у списку йде 72-м, його колега – 73-м номером.

Коментувати причини рішення балотуватися пан Шверк і пан Севрюков відмовилися. Пан Шверк додав, що поки не прийняв рішення, як чинитиме в разі обрання народним депутатом – залишиться в Нацраді чи піде в парламент.

Нагадаємо, що в списку «Блоку Петра Порошенка» є й інші медійники: координатор руху «Чесно» Світлана Заліщук (№18), журналіст «Української правди» Сергій Лещенко (№19), журналіст «Громадського ТБ» та «Української правди» Мустафа Найєм (№20), керівник інформаційного управління в Адміністрації президента Ірина Фриз (№30), головний редактор каналу «Еспресо.TV» та власник видавничого дому «Картель» Вадим Денисенко (№45), шеф-редактор «Подробностей недели» на «Інтері» Ольга Червакова (№49), піарник і спічрайтер Віталій Чепінога (№56).

Нагадаємо, про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Світлана Заліщук, Тетяна Чорновол, Вікторія Сюмар, Ганна Гопко, Єгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена Білозерська, Наталя Соколенко,  журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій Мочанов.

Крім того, колишній співвласник телеканалу «Інтер», екс-керівник СБУ та міністерства фінансів часів президентства Віктора Януковича Валерій Хорошковський та народний депутат, колишній керівник одеського телеканалу РІАК, народний депутат Світлана Фабрикант балотуються за списком партії «Сильна Україна».

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *